Vakuumtoalett & BDT-system

Vakuumtoalett
Vakuumtoalett

En fastighetsägare i Huddinge kommun behövde hjälp med att ordna sitt avlopp. Fastigheten ligger 50 m från en sjö och det ställs därför extra höga krav på den reningsutrustnings som ska installeras. De önskade hjälp med att ordna alla handlingar och senare även installationen för att uppfylla kraven från myndigheten. LMA rekommenderade fastighetsägaren att installera ett vakuumtoalettsystem från FANN-VA Teknik AB med en WC-tank på 3 kbm. Vidare installerades en anläggning för BDT från samma tillverkare.

”Anlita LMA, då får ni jobbet gjort på rätt sätt. Det är vad Per Stengård kommer att säga när han rekommenderar LMA till sina vänner och grannar.

Kenneth Löfgren gjorde jobbet habilt och bra på vår rätt besvärliga, sjö nära tomt. Arbetet omfattade både en infiltrationsanläggning för dusch och tvätt samt en vakuumtoalett. Kenneth är noggrann till exempel när det gäller fall, det vill säga rörens lutning per löpmeter, det är inga kompromisser när det gäller att följa reglerna. Han vet vad det behövs för grejor och vet hur skisserna ska ritas på rätt sätt.

Jag rekommenderar honom absolut, vi har inget att klaga på. Priset var helt rimligt. Allting fungerade bra och han kom alltid vid de tidpunkter vi avtalat (vilket man inte kan säga om alla inom byggbranschen), så vi är nöjda med LMA. Det var en avlastning för mig att LMA både skickade underlaget, gjorde ritningarna och rapporterade fortlöpande till kommunen, ända tills det blev godkänt.”

Per Stengård

Kontakta oss

11 + 12 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns