Installation av avloppsanläggning

Avloppsanläggning
Avloppsanläggning

Här hade Miljökontoret dömt ut den gamla avloppsanläggningen och en ny behövdes installeras. De fick hjälp med att ordna alla papper sedan installerades en avloppsanläggning från FANN VA-Teknik AB.

”Jag hittade LMA på nätet och jag tycker det blev jättebra, han skötte ju alltihop, både myndigheter och det praktiska, fixade både maskiner och grejor och papper. Det enda jag behövde göra var att betala och priset låg vettigt till.

Han höll sig till offerten, det arbete och material som tillkom när vi under arbetets gång bestämde oss för att byta ut några gamla rör var vi helt överens om. Jag känner mig absolut inte lurad eller så. Kommunikationen fungerade jättebra hela vägen.

När kommunen av misstag glömt att registrera ett papper och hörde av sig efter ett halvår fick jag omedelbart hjälp av Kenneth efter ett mail och fick rättelse på nolltid. Kenneth ringde omgående.

Jag är helt nöjd med LMA:s arbete och har redan rekommenderat honom till grannar. Vad som var det bästa? Det är helheten som räknas och den är jag jättenöjd med.”

Ingemar Karlsson – Muskö

Kontakta oss

13 + 5 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns