Gråvattenfilter i skogen

Villarenare
Villarenare

Den gamla avloppsanläggningen hade dömts ut av miljökontoret, en ny behövde installeras. Fastighetsägaren fick hjälp med att ordna alla papper, sedan installerades en Willa Ekomatic från Konva-Center Oy i Finland. Denna lösning bedömer vi som mycket kostnadseffektiv. Behållaren isolerades för att fastigheten ska kunna nyttjas vintertid. Denna anläggning passar när utsläppen är små och det slam som blir kan läggas på komposten.

”LMA löste mina problem perfekt, till halva kostnaden mot vad en mer komplicerad anläggning hade kostat mig.

Kenneth lanserade idén med Villarenaren (som renar gråvatten) vid vårt första möte och jag fastnade för den. Den passade både min bergiga tomt långt från vägen och min budget och rent praktiskt. Det är en liten och behändig sak till låg fast kostnad. Jag gör ren den en gång om året men behöver ingen tömning eller spolbil.

Villarenaren innebar mindre ingrepp på tomten, det behövdes ingen sprängning. Kenneth utgick från redan existerande rör och drog vidare nya rör från dem, det fungerade jättebra. LMA avlastade mig med både tid och kontakt och dokumentation när det gällde både Miljökontoret och renhållningsbolag. Kenneth såg till att jag fick lösningen med Villarenaren godkänd av kommunen, vilket gjorde att kostnaden halverades för mig.

Jag fick en välfungerande avloppslösning för en rimlig penning. Han visade mycket bra engagemang och allt fungerade jättebra. Kenneth är seriös och bra, han döljer inget utan talar om exakt vad det kommer att kosta och vad som gäller, allt är schysst. Samarbetet fungerade jättebra utan gnissel.”

Stig Eriksson – Muskö

Kontakta oss

7 + 6 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns