Dränering för villaförening

Dränering
Dränering

Sumpmark med mygg nära bostäder dränerad.

Efter nederbörd låg det stora mängder vatten kvar nära några bostadshus tillhörande en samfällighet i Jordbro, Haninge. Särskilt illa var det under vårarna. Vattnet rann inte undan på grund av dåliga markförhållanden och dålig dräneringskapacitet. De boende kunde inte röra sig i området, Dessutom ledde sumpvattnet till att det blev massor av mygg! Lösningen var att gräva flera diken med dräneringsledningar som anslöts till en pumpbrunn och dagvattenbrunn.

”Vi är jättenöjda med LMA: Kenneth Löfgren har rätt kunnande, förståelse och förutsättningar för att utföra det dräningeringsarbete vi hade behov av.

Det kändes tryggt och var samtidigt snabbt marscherat och bra åtgärdat på ett prisvärt sätt. Kenneth har en bra attityd och är lätt att prata med. Vi hittade LMA via annons i tidningen Mitt i Haninge.

Jag har rekommenderat LMA på våra ordförandeträffar för samfälligheterna i Norra Jordbro, där vi dryftar och tipsar varandra om olika entreprenörer och rekommenderar gärna LMA även till andra.”

Staffan Sillén – ordf. i Krogtäppans samfällighet

Kontakta oss

11 + 12 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns