Avlopp i väglöst land

Dränering
Dränering

Fastighetsägaren hade under lång tid ansökt om att få bygga en väg fram till fastigheten men hade ingen framgång i sitt ärende. Så transporterna in till fastigheten blev besvärliga. En bit inne i skogen låg två st byggnader som skulle ha varsin In-drän plus anläggning med slamavskiljare installerad. Markförhållandena var mycket goda och grävarbetet gick bra.

”Jag har bara gott att säga. Kenneth var ett mycket stort stöd under processen och i kontakten med kommunen. Jag gav underlag för dokumentationen som krävdes och sedan fixade Kenneth allt och skötte kontakten med kommunens miljöavdelning så jag behövde aldrig oroa mig över det. De utförde ett mycket tungt arbete och utförde det perfekt. Det var nämligen en svår tomt att arbeta på, den ligger 300 meter från vägen och vi hade stora stenar i marken.

Han tog aldrig några genvägar utan tog stort ett ansvar för miljön och omgivningen under installationen och snyggade till så att det såg fint ut efteråt.

Kenneth lämnade även en mycket gedigen dokumentation på det arbete som utförts med foton och viktiga papper från kommunen.”

Inger-May Hagman

Kontakta oss

12 + 9 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns