Avloppsinstallation

Avloppsinstallation
Avloppsinstallation

Två fastighetsägare i Nynäshamn behövde hjälp med att ordna avloppet till sina fastigheter som ligger 50 m från havet och där det ställs höga krav på den reningsutrustnings som ska installeras. De önskade hjälp med att ordna alla handlingar och senare även installation för att uppfylla kraven från myndigheten. LMA rekommenderade dem att installera varsitt toalettsystem från JETS Sverige AB. Ena byggnaden med två toaletter och den andra med en toalett. En WC-tank om 3 kbm för respektive fastighet anslöts till systemet. Vidare installerades en gemensam anläggning för BDT.

”LMA är den bästa support du kan få när du har att göra med en besvärlig kommunal byråkrati. Kenneth Löfgren vet hur byråkratin fungerar, eftersom han tidigare arbetat inom den. Vi fick ju kämpa med näbbar och klor för att få det som vi ville, men Kennneth svek oss aldrig utan stöttade oss hela vägen, både med brevväxlingen med kommunen och med det praktiska, med stort och bra engagemang. När det varit problem i den utdragna process som kommunen åsamkade oss har Kenneth alltid ställt upp och gjort allt i sin makt för att losa det åt oss. Han svek aldrig.

Vi är helt nöjda med Kenneths arbete och han är värd varenda krona han fick i betalning. Kenneth är en ärlig, pålitlig och kompetent person som ställt upp för oss morgon, middag, kväll och på helger på ett väldigt ansvarsfullt sätt. Han är lättillgänglig och har ett väldigt bra nätverk av de entreprenörer som behövs. Alla våra gäster som kommer hit är imponerade av hur väl den vakuumtoalett som vi installerade på Kenneths inrådan fungerar.

Jag har redan rekommenderat LMA till flera personer, även inom Örens Fastighetsägarförening, där jag är styrelseledamot.”

Anders Olsson – Örens Fastighetsägarförening

Kontakta oss

14 + 8 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns