Avloppsanläggning vid väg 73

Avloppsanläggning vid väg 73
Avloppsanläggning vid väg 73

I samband med att väg 73 till Nynäshamn skulle byggas drogs vägen fram där denna fastighet ligger. En avloppsanläggning installerades för 5 år sedan. Den visade sig inte fungera. Fastighetsägarna kontaktade oss och på uppdrag av Svevia (f d Vägverket) installerades en avloppsanläggning tillverkad av Wavin.

”Svevia fick kontakt med LMA via beställaren Trafikverket. Från början var det meningen att Kenneth skulle övervaka arbetet åt kunden, men eftersom han hade så brett kunnande fick han så småningom ta över som utförare, han kunde ju alltihop. Det fungerade jättebra, han skötte det bra och gjorde allt vi förväntade oss.

Han är väldigt hemma på området, det kändes tryggt och bra. LMA:s insats var en bra helhetslösning som avhjälpte min tidsbrist. Kenneths arbete och kunnande var en stor avlastning. Han blev till slut totalentreprenör och skötte alltihop. Han löste det mesta på egen hand. Han förklarade bra, tog fram underlaget, fixade tillstånden, utförde grävjobbet, skötte kontakten med de boende och knöt ihop det hela med bra rapport.

Jag rekommenderar absolut LMA.”

Martin Sundelin – platschef Svevia

Kontakta oss

13 + 11 =

Fregattvägen 4, 5tr, 117 68 Stockholm

070 - 655 1194

info[at]lofgren-miljo.se

F-skattsedel finns
Ansvarsförsäkring finns